Set in the heart of the Coffs Harbour Jetty, and with stunning view to the west, the clients’ brief was to create a private family friendly space, whilst still allowing for the views over the ranges to be a focal point. The steep block required multiple level changes to create a usable level lawn area at the back, whilst screen planting was used to eventually create total privacy.

The front of the property was to create a statement, with an easy inviting approach for visitors. The wide granite steps provide a comfortable walk to the front door. The Valla granite walls make for a solid boundary wall whilst the custom designed Corten steel inserts are light and transparent, whilst giving just the desired amount of privacy from passers-by. With the garden only recently completed, and plants still in their early growth stages, more images will follow.

 

Back to Portfolio